Nederland -
Privéterrein
-
Vrije natuur
Achter 't Heezerenbosch
deel op facebook
deel op twitter
Adres van kampplaats
Heezerenbosch 30, 5591 TA Heeze, Nederland
Verblijftypes
Tenten - Privéterrein
Tenten - Vrije natuur
Capaciteit 70 slaapplaatsen
Prijscategorie Normaal
Website
Contactinfo
Scouting Nederland
Extra info Leidingwater
Op het terrein zijn 2 tappunten. Deze tappunten zijn voor algemeen gebruik. Bij deze kranen kan water worden gehaald in jerrycans. Er mogen door de groepen geen slangen worden aangesloten.
Kraanwater is gewoon voor handen.


Toiletten en douches
Er zijn geen toiletten en douches aanwezig. De groep is verplicht om een latrinegeul te graven op de dag van aankomst. Het plaatsen van zogenaamde dixies kan alleen met toestemming van de beheerder. Een groep mag zelf een primitieve douche maken, echter een aansluiting op de gemeenschappelijke kranen is niet mogelijk.
Pionierhout
Er is pionierhout aanwezig op het kampterrein, in lengte variërend van 1 tot 4 meter. De hoeveelheid hout is beperkt. Vooral in de drukke weken is er niet voor elke groep voldoende pionierhout. Pionierhout lenen gebeurt volgens het principe van "eerlijk alles delen". In voorkomende gevallen zal de kampstaf het pionierhout eerlijk over de aanwezige groepen verdelen.
Op "Achter 't Heezerenbosch" is pionierhout aanwezig, maar de voorraad is beperkt.
Een verhoogd vuur is toegestaan.


Houtvuren
Op voorwaarde dat aan het kampterrein door de gemeente Heeze-Leende een stookvergunning wordt toegekend, is het mogelijk op het terrein houtvuren te stoken (zelf een vergunning aanvragen is niet nodig!). Naast de aanwezigheid van blusmiddelen, zijn daarbij de volgende beperkingen van kracht: 1.een grondvuur als kampvuur is alleen toegestaan op de vaste kampvuurplaats.
2.een groep mag in een ton een klein kampvuurtje stoken mits deze ton van de grond is (vuurtonnen, tegels en stenen zijn via de kampstaf te verkrijgen).
3.kookvuren zijn toegestaan op voorwaarde dat het koken plaatsvindt op een degelijk geconstrueerd tafel- of kribvuur of vuurton met zand gevuld van de grond.

In brandgevaarlijke periodes kan de stookvergunning tijdelijk worden ingetrokken.
Beoordeling

Nog geen beoordelingen

Beoordeel zelf
Deel je ervaring
Datum kamp (maand & jaar)
Groepsnaam + gemeente
Jouw naam *
Jouw e-mail *

google maps embed link
 
 
Voeg jouw kampplaats toe!
Naam kampplaats *
Land *
Adres van kampplaats *