Indonesië -
Andere
-
Camping
-
Privéterrein
Bumi Perkemahan Pramuka Scout Campground
deel op facebook
deel op twitter
Adres van kampplaats
JL. Anggrek Carad, 13720 Cibubur, Indonesië
Verblijftypes
Gebouw - Andere
Tenten - Camping
Tenten - Privéterrein
Capaciteit meer dan 150 slaapplaatsen
Prijscategorie Goedkoop
Bij lokale jeugdvereniging? Ja
Website
Contactinfo
Scouts Indonesië
Extra info gigantische kampplaats, met ook 230 bedden in kleine huisjes.
Je kunt er tenten huren (tot 300 personen) (hieronder google-translate stukje:
Buperta regio die 210 ha beslaat eerder een rubberplantage omgeving. Het gebied is ideaal voor outdoor-activiteiten, het ligt zeer strategisch gelegen in Jakarta, precies op de rand Jagorawi km 13, afslag tol Cibubur, Oost-Jakarta, op slechts 8 km van Kampung Rambutan Terminal en uit dit gebied.

Topografie contouren hoog-laag, glooiend en heuvelachtig, er is een bos, ver weg van lawaai en vervuiling, koele en frisse lucht, groene omgeving en natuurlijk, een prachtig uitzicht en ver weg van inmenging wilde dieren en zo dicht mogelijk bij waterbronnen (meren) zijn vrij ruim, in 1973 gastheer van de eerste Nationale Jamboree voor Scouts Penggalang se Indonesië.

Buperta zeer geschikt voor gebruik als een ontmoetingsplaats scouts, de jeugd, overheidsinstellingen en particuliere lokale, nationale en zelfs internationale karakter open gehouden door het gebruik van tenten of gebouw / hal. Buperta nu een uniforme activiteit geworden, compleet, geluidskwaliteit van wetenschap en technologie in overeenstemming met presidentieel decreet No. 25/1997, Buperta Scouting wordt: Fitness verkent de meest complete, geïntegreerde en inspelen op de behoeften van de scouting in overeenstemming met de veranderingen die plaatsvinden in de samenleving; Center scouts en scouting training center toepassingen in de open lucht; Openbaar gebied dat dient als een plaats van onderwijs, recreatieparken zijn natuurlijk, eco-toerisme, agro-industrie is beperkt, entertainment, vergaderingen, met het concept van de open ruimte, zodat het kan blijven fungeren als een groene ruimte, mooi, Regional waterconservering en open ruimten Green (catchmnet gebied) voor de Jakarta gebied West Java.
Beoordeling

Nog geen beoordelingen

Beoordeel zelf
Deel je ervaring
Datum kamp (maand & jaar)
Groepsnaam + gemeente
Jouw naam *
Jouw e-mail *

google maps embed link
 
 
Voeg jouw kampplaats toe!
Naam kampplaats *
Land *
Adres van kampplaats *