Nederland -
Jeugdverblijf
-
Privéterrein
Scoutcentrum Delft
deel op facebook
deel op twitter
Adres van kampplaats
Schiekade 1, 2627 BL Delft, Nederland
Verblijftypes
Gebouw - Jeugdverblijf
Tenten - Privéterrein
Capaciteit 75 slaapplaatsen
Prijscategorie Normaal
Met openbaar vervoer Ja - 700 meter tot delft zuid
Bevaarbaar water? Ja - de schie
Website
Contactinfo
Extra info Het centrum bestaat uit drie eenheden, elk voorzien van een dagverblijf, volledig ingerichte keuken, slaapzalen en sanitair. De eenheden zijn geschikt voor respectievelijk 16, 24 en 34 personen. Ze zijn apart of in combinatie te huur en dus is het aantal personen per accommodatie flexibel. Het Kruithuis wordt verhuurd op basis van zelfverzorging.

Het historische karakter van het complex geeft het een bijzondere uitstraling en maakt het tot een ideale gelegenheid voor kamp- en vakantieweken, workshops, symposia, congressen, cursussen en andere bijeenkomsten. Het scoutcentrum wordt alleen verhuurd aan culturele instellingen en jeugd- en jongerengroepen.

De accommodatie wordt niet verhuurd aan studentenverenigingen en is niet geschikt voor feesten en partijen. Het centrum is het gehele jaar geopend, behalve de dagen rond oud en nieuw. Het scoutcentrum wordt beheerd door een groep vrijwilligers vanuit scouting.

De gebouwen zijn verdeeld in een deel aan de zuidkant van het complex (het Pakhuis, Kuiphuis en Waaghuis) en een deel aan de noordkant van het complex (de Kortegaard) met sanitair voor de kampeerders. Tevens bevindt zich daar de woning van de beheerder. Op de zolder van de Kortegaard heeft de regio Delfland zijn training- en vergaderruimte. Op de begane grond van de Kortegaard bevinden zich twee vergaderlocaties en een keuken.

De twee torens die in de vijver staan zijn de accommodatie van twee scoutinggroepen. De grasvelden rondom de vijver zijn geschikt voor kamperen en het houden van spelen.
Beoordeling

Nog geen beoordelingen

Beoordeel zelf
Deel je ervaring
Datum kamp (maand & jaar)
Groepsnaam + gemeente
Jouw naam *
Jouw e-mail *

google maps embed link
 
 
Voeg jouw kampplaats toe!
Naam kampplaats *
Land *
Adres van kampplaats *