Slovenië -
Privéterrein
Laški Rovt campsite
deel op facebook
deel op twitter
Adres van kampplaats ribcev laz 2, 4265 LAŠKI ROVT, Slovenië
Geen exact adres bekend
Verblijftype
Tenten - Privéterrein
Capaciteit 150 slaapplaatsen
Prijscategorie Normaal
Website
Contactinfo
Radovan Krajšek - Vane
Extra info Laskovo Rovt is een unieke camping in het hart van de Julische Alpen. De grote weide omgeven door bossen ligt op slechts 1200 meter afstand van het meer van Bohinj en het centrum van Bohinj. Slechts 10 minuten lopen langs een goed onderhouden bospad scheidt hen van hen. Het kampeerterrein is verdeeld in vier terrassen en uitgerust met beweegbare vuurkasten. Er loopt een waterput langs, evenals drinkwater uit de openbare watervoorziening, douches en een voldoende aantal draagbare toiletten. Indien nodig kunnen we ook elektriciteit naar het kamp brengen. Lasko Rovt heeft een totale capaciteit van maximaal 150 deelnemers.

Tijdens de zomer kampeert het kamp vaak met verschillende kleine groepen uit verschillende hoeken van Europa en Slovenië, wat een speciale sfeer creëert voor de Laško Ravt in de zomer en deelnemers een interessante internationale en interculturele ervaring biedt.

Grotere groepen ontvangen extra kortingen; 15% korting voor 51 tot 100 leden van de groep; 30% korting voor het 101ste lid van de groep en meer.
De kampeerprijs is inclusief:
verhuur van kampeerruimte,
drinkwater om te koken, drinken en wassen,
draagbare (chemische) toiletten huren en schoonmaken (1 cabine voor 10 - 15 personen, eenmaal per week schoonmaken),
gescheiden inzameling van afval.
Groepen moeten:

hebben hun eigen tenten, keuken en andere apparatuur,
bestel brandhout voor kampvuren en koken. Geen brandhout mag zich ophopen in de omgeving, behalve het vuur dat het vuur start. De minimale hoeveelheid brandhout (afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de camping) wordt toegevoegd aan de berekening van de huurprijs. Extra brandhout kan minimaal 14 dagen voor aankomst op de camping worden besteld.
Beoordeling
Beoordeel zelf
Deel je ervaring
Datum kamp (maand & jaar)
Groepsnaam + gemeente
Jouw naam *
Jouw e-mail *
 
 
Voeg jouw kampplaats toe!
Naam kampplaats *
Land *
Adres van kampplaats *