Slovenië -
Jeugdverblijf
-
Privéterrein
Scoutsdomein in Soca
deel op facebook
deel op twitter
Adres van kampplaats
5232 Soča, Slovenië
Geen exact adres bekend
Verblijftypes
Gebouw - Jeugdverblijf
Tenten - Privéterrein
Capaciteit 29 slaapplaatsen
Prijscategorie Normaal
Bij lokale jeugdvereniging? Ja
Met openbaar vervoer Ja - busstation in Bovec (10km)
Website
Contactinfo
Rok Ursic
Extra info Taborniska koca
Dit is een gebouw met een kampeerweide dat wordt uitgebaat door de lokale scoutsgroep Rod Puntarjev. DIe groep heeft ook nog een ander terrein voor tenten, dichter bij Bovec.
De weide is geschikt voor 160 personen.
Het huisje is één verdieping en bestaat uit de volgende gebieden: sanitaire, die twee toiletcabines, douche, unit oplossing trog met twee kranen en hal, dressing hal met planken voor schoenen, keuken, eetkamer, op de vloer, de gemeenschappelijke bed voor 20 tot omvat 25 personen en een kleinere kamer met vier bedden.

De keuken heeft een grote gasfornuis, spoelbak en 10 liter boiler, houtkachel die tegelkachel in de eetkamer, kasten en laden met keukengerei verwarmd. In de eetkamer zijn twee grote tafel en kachel. Totaal bedden zijn voorzien van matrassen. Het huisje heeft zijn eigen systeem van de watervoorziening van grondwater en grondwaterkwaliteit elektrische aansluiting. Aan de zuidzijde van het gebouw is het dak waaronder zijn tafels en banken voor 20 personen. Bijgebouw, dat staat in het huisje, een schuur met een grote open haard buiten.

Huis regels vereisen dat elke gebruiker heeft een hut slippers, slaapzak en een blad dat de matrashoezen. Het huis is niet roken. In de buurt van de hut is er voldoende hout brandend vuur en baanbrekende voorzieningen. Scout Hut gelegen in het Triglav Nationaal Park, dus gebruikers moeten rekening houden met de hut bepalingen van het Triglav Nationaal Park.
Beoordeling

Nog geen beoordelingen

Beoordeel zelf
Deel je ervaring
Datum kamp (maand & jaar)
Groepsnaam + gemeente
Jouw naam *
Jouw e-mail *

google maps embed link
 
 
Voeg jouw kampplaats toe!
Naam kampplaats *
Land *
Adres van kampplaats *